Stelian Dolha, PNL: Radule, nu uita județul nu-i moșia ta

881

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha sare direct la beregata președintelui CJ BN, Radu Moldovan, exploatatând din punct de vedere politic, situația de la SC Aquabis SA, acolo unde, fratele președintelui, Macarie Moldovan a fost numit director general adjunct, sigur, în urma unui concurs.

STELIAN DOLHA: ” În vremuri în care până și-n ultimul cătun românii au descoperit cum ucide incompetența și unde ne-a dus ca țară promovarea pe criterii de clan, partid și rubedenii, șeful PSD-ului și al Consiliului Județean BN ne sfidează pe toți și-și instalează frațiorul, rămas fără job de la stat,  director în compania din subordinea directă, Aquabis.

A făcut-o pe ascuns cu un așa zis concurs, în care fratele, fost ”expert” național în mersul trenurilor, și acolo tot prin grija lui big brother,  a arătat că e singurul care se pricepe la apă și canal și merită salariul cu multe zerouri. Evident, concurându-se pe sine însuși, pentru că nimeni n-a îndrăznit să-l concureze pe fratele baronului de BN.

Nu punem la socoteală că băgandu-i pe gât încă un director firmei care vinde apa și canalizarea, salariul lui se va regăsi în facturile oamenilor. Sau că guvernul tău, PSD vorbește, acum când bugetul e gol, de reducerea personalului bugetar și mai ales a șefilor din instituții, dar tu mare baron îți permiți să ții 5 directori la Aquabis. Astea-s mofturi când te gândesti că la anul pe vremea asta s-ar putea sa rămâi fără scaunul cel mare și fratele tău o să-ți reproșeze toată viața că nu l-ai așezat și pe el într-o altă funcție grasă la stat din care să-și poată plăti măcar vacanțele prin Nepal.

M-am gândit ce anume l-a împins pe Radu Moldovan să sfideze în felul acesta un județ întreg, de ce să transmită mesajul ăsta, că județul e acaparat de un clan. Dar răspunsul e simplu: disperarea. Disperarea că pierde oricum județul, iar ultimele alegeri au fost ca un glonț șuierat pe la ureche. Un glonț care l-a trezit la realitate: în toamnă cu Veorica va fi și mai rău, iar la anul va fi un dezastru.

Așa că e vreme de căpătuială, dacă tot pierd puterea. Acesta e mesajul celui care a ajuns să creadă ca județul e moșia lui și vrea să-și facă plinul dacă tot va trebui să fie expropriate”.