Tibi Ușeriu s-a întors acasă cu toate ”degetele la purtător”

569

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a revenit acasă, după ce a ajuns la Whitehorse General Hospital din Canada, consecință a faptului că s-a ales cu degetele de la cele două picioare degerate în urma participării la Yukon Arctic Ultra!
El a scris pe pagina de socializare a Tășuleasa Social că înainte de-a se întoarce la Piatra Fântânele, a fost vizitat la spital de o familie de români din Whitehorse. Tibi Ușeriu mai spune în postarea de pe FB că este pe deplin sănătos cu toate ”degetele la purtător”.

Tibi Ușeriu: ” Prieteni, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru gândurile și mesajele voastre de încurajare. Citindu-le, am trecut ceva mai ușor peste aceste zile de frustrare și durere, mai puțin plăcute decât mi-aș fi dorit. M-am repatriat miraculos cu toate degetele la purtător și sper să rămână și pe mai departe la locul lor.

Nu pot să nu amintesc aici de vizita neașteptat de plăcută a unei familii de români din Whitehorse. M-au răsfățat la spital ca pe un copil, mi-au adus de toate și m-au ajutat cu bagajele până la aeroport. Atenția lor m-a emoționat, așa că vreau să mulțumesc public familiei Botca, pe care nu mă așteptam să-i găsesc stabiliți tocmai într-un ținut sălbatic cum e Yukon.

Le mulțumesc și celor care au decis să se implice în donații pentru drumul nostru, al tuturor, drumul viitorului centenar – Via Transilvanica. Acest angajament de maximă anduranță e un mod de afirmare a ideii că doar împreună putem fi puternici.

Sunt acasă acum între ai mei de la Tășuleasa și lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor. Aștept să mă întorc cât de curând la lucrurile pe care le iubesc și pe care va trebui să le iau din nou și din nou, de la capăt, până la capăt.

Să ne vedem cu bine umblând pe Via Transilvanica, veseli și sănătoși. Și de ce nu, chiar alergând la vară pe Via Maria Theresia. Drumul cel bun ne stă mereu înainte”