Toamna se numără nu numai bobocii ci și realizările, pentru administrația comunei Poiana Ilvei

888

Sub administraţia condusă de Ioan Scridonesi, la Poiana Ilvei se pune un mare accent pe dezvoltare. În localitate, toamna a venit cu câteva proiecte notabile, foarte aproape de a fi finalizate. Potrivit edilului, lucrările de cadastru sunt în grafic pentru a fi finalizate la termen, în 2020. ”Aceste lucrări au început în primăvara lui 2017 iar în data de 3 septembrie 2019 s-au afișat, la sediul primăriei, încă 16 sectoare”, ne-a declarat, miercuri, primarul Ioan Scridonesi.

Pe de altă parte, sunt aproape de finalizare lucrările de construire a capelei mortuare, investiție susținută din fondurile europene accesate prin Grupul de Acțiune Locală Bistrița, dar și lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale ”Sever Pop”, lucrări necesare în vederea obținerii autorizației ISU.

Vom continua să lucrăm la dezvoltarea comunei atât din bugetul propriu cât și din fondurile alocate de Guvernul României ori cele europene. Cetăţenii să aibă încredere în cei din Primărie, fiindcă toţi suntem preocupaţi să ne dezvoltăm frumoasa noastră comună”, a mai ținut să sublinieze primarul Ioan Scridonesi.