Trei autovehicule, implicate într-un accident rutier produs în Jelna (FOTO)

69

Trei autovehicule au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier produs pe DJ 173, pe raza localității Jelna. În urma acestuia, o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, de vină pentru producerea accidentului ar fi un șofer de doar 18 ani.

”La locul accidentului au fost identificați trei conducători auto. Un tânăr de 18 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 173, prin localitatea Jelna, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din Bistrița, ulterior accidentând un alt autoturism care era condus de un bărbat de 82 de ani din Jelna. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru toți șoferii implicați”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită – conducătorul auto în vârstă de 67 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au dispus măsura reținerii permisului de conducere în cazul șoferului de 18 ani. De asemenea, în acest caz a fost întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud