Trei întrebări de la Ionuț Simionca (PMP) pentru Robert Sighiartău (PNL): ”Când ai fost sincer? Când ai spus adevărul? Când ai fost serios?”

60

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca a reacționat astăzi la o declarație a contracandidatului său de la PNL, Robert Sighiartău. Liberalul a spus aseară, într-o emisiune televizată, că, dacă ar fi să aleagă între a intra la guvernare cu USR sau cu PMP, ar alege PMP.

Când a fost sincer Robert Sighiartău? Ieri, când spunea că, dacă ar fi să aleagă între a intra la guvernare cu USR sau cu PMP, ar alege PMP? Sau la alegerile locale din 27 septembrie și după alegeri, când PNL a ales să se alieze în Bistrița și în județ cu USR și să nu se alieze cu PMP?”, a întrebat Ionuț Simionca.

Vă reamintesc că eu am propus – în Bistrița și la Consiliu Județean – o alianță de dreapta astfel încât să scoatem PSD din toate funcțiile din administrație. Robert Sigiartău și colegii săi din PNL Bistrița-Năsăud au mers în alegeri doar cu USR și au refuzat o alianță cu PMP. Din cauza deciziei lor, PSD conduce, în continuare, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Mai mult, PNL a refuzat includerea PMP în majoritatea din Consiliul Local Bistrița, în ciuda scorului foarte bun pe care l-am obținut în capitala de județ”, explică deputatul PMP.

A doua întrebare a lui Ionuț Simionca ține de poziționarea ideologică a contracandidatului său liberal: „Când a spus adevărul Robert Sighiartău? Ieri, când susținea o alianță PNL-PSD bazată pe principiile creștin-democrate, în numele sloganului „Promit să apăr și să promovez instituția Familiei”? Sau acum o lună-două, când PNL s-a aliat în Bistrița-Năsăud cu USR, care a votat la Referendumul pentru familie împotriva conceptului de familie tradițională?”.

”Când a fost Robert Sighiartău serios? Când a refuzat să semneze proiectul de lege privind Autostrada Nordului, a încercat să îl blocheze în comisii în Parlament și l-a ironizat public? Sau când s-a lăudat pe Facebook cu Legea Autostrăzii Nordului, după ce aceasta a fost adoptată în Parlament?”, a mai întrebat liderul PMP Bistrița-Năsăud.

„Bistrițenii au nevoie de politicieni consecvenți, sinceri și serioși, de încredere, pe care să se poată baza, nu de politicieni care se contrazic de la o zi la alta și se sucesc după interese de moment”, a concluzionat Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL – portal www.mesagerulbn.ro, mandatar financiar 11200012.