ULTIMA ORĂ: Copil de 9 ani, lovit de maşină în comuna Rodna (ACTUALIZARE – Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș)

5688

Astăzi, paramedicii militari din cadrul Gărzii de Intervenție din Sângeorz-Băi au intervenit în jurul orei 12.45 pentru acordarea primului ajutor calificat și preluarea unei victime rezultate în urma unui accident rutier produs pe strada Măgurii din comuna Rodna. Este vorba de un băiat în vârstă de 9 ani, ce prezintă un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat în stare de conștiență, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Bistrița. Copilul se afla la săniuș și a fost lovit de o mașină condusă de un localnic, în vârstă de 27 de ani. Poliția a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE, ora 14.20: Întrucât starea copilului s-a înrăutățit, medicul de pe ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă a decis să solicite intervenția elicopterului SMURD pentru transportul la o clinică din Târgu Mureș. Victima a fost preluată de aeronavă de pe stadionul din Năsăud.