Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii care s-a produs în Bistrița (FOTO)

87

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost rănit, miercuri, în urma unei explozii care s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă din municipiul Bistrița. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, la fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, precum și echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița.

Echipajele medicale au găsit la fața locului un bărbat de circa 46 ani, conștient și cooperant, dar care prezenta arsuri de gradul I și II la nivelul capului și în zona membrelor superioare. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii militari care intervin în zonă asigură măsurile de apărare împotriva incendiilor și de evitare a producerii unei alte deflagrații.

La fața locului intervin și echipe specializate de la distribuitorul de gaz și se efectuează măsurători specifice în vederea stabilirii cauzei exploziei.

UPDATE

Și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au intervenit la acest caz și efectuează cercetări.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din Bistrița care, în calitate de angajat al unei societăți de furnizare de apă, ar fi efectuat verificări într-un cămin de vizitare, moment în care s-ar fi produs o explozie. Bărbatul a fost rănit și transportat la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, în cauză a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud