Un consilier local iese din CL Bistrița, în vreme ce o altă persoană va depune jurământul

85

Un consilier local din Bistrița și-a dat demisia, în vreme ce o altă persoană va depune jurământul pentru a ocupa o astfel de funcție, potrivit ordinii de zi a ședinței Consiliului Local Bistrița din data de 25 februarie.

Pe masa consilierilor locali se află un proiect de hotărâre care vizează încetarea unui mandat de consilier local, cel al social democratului Cristian Niculae, fost viceprimar al municipiului Bistrița. Acesta a renunțat la mandatul său după ce a fost declarat admis la concursul de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Bistrița-Năsăud.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței figurează un alt proiect de hotărâre care vizează depunerea jurământului de intrare în Consiliul Local a unui nou membru. Este vorba despre liberalul Ștefan Cicioc, care va ocupa locul rămas vacant în urma demisiei unui alt liberal –  Ioan Peteleu, recent numit în funcția de administrator public al municipiului Bistrița.

Ștefan Cicioc are în spate o carieră militară și este soțul Dorinei Cicioc, șefa Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud.

În noul Consiliu Local al municipiului Bistrița, PNL deține 10 mandate din totalul de 21, în vreme ce Alianța pentru Bistrița-Năsăud are 5 mandate, PMP – 3, Alianța USR-PLUS – 2 și Partidul Verde – 1.