Un realizator TV ajunge în conducerea USR Năsăud: Sorin Istrate de la Sîngeorz TV

594

Tot mai mulți jurnaliști își asumă diferite opțiuni politice, un astfel de exemplu la nivel local fiind cel al lui Sorin Istrate, fost director la Mesagerul de BN, acum realizator de emisiuni la Sîngeorz TV. E vorba de Sorin Istrate, acesta fiind ales pe funcția de vicepreședinte al USR Năsăud.

Începând cu luna august 2019, filiala locală Năsăud a Uniunii Salvați România (USR) are o nouă conducere, statutar aleasă prin votul universal al membrilor organizației. Astfel, pentru următorii doi ani, Biroul Local USR Năsăud va fi format din președintele Ioan-Emilian Gabor, acesta fiind și vicepreședinte al organizației județene USR Bistrița-Năsăud, precum și din vicepreședinții Sorin Istrate, Dorel Ionașc, Mălin Scridon și Pavel Bulea.
Echipa USR Năsăud, condusă de aceștia, va gestiona campania electorală și alegerile locale din iunie 2020, având ca obiectiv câștigarea fotoliului de primar și a majorității în Consiliul Local Năsăud.

Emilian Gabor, președinte USR Năsăud: „Doresc să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.
Îmi propun să dau o altă dinamică filialei locale și să ridicăm standardele privind modul în care se face politică la nivel local, venind cu noi moduri de abordare, adaptate timpului în care trăim și cu un program de activitate cu care fiecare cetățean să se identifice și să simtă că vocea sa este auzită.”

În prezent, filiala locală USR Năsăud desfășoară un program intensiv de strângere de semnături pentru susținerea candidatului Alianței 2020 USR PLUS, Dan Barna.