Un bărbat a fost atacat de un urs în zona satului Simionești. El participa la vânătoare în calitate de gonac

437

Este vorba de un bărbat de 39 de ani și care participa la o partidă de vânătoare în apropiere de satul Simionești, comuna Budacu de Jos. Din primele informații reiese faptul că, cel atacat este conștient , însă cu semne de alterare a stării generale de sănătate. Victima va fi transportată de pădurari cu o mașină de teren  până la Căminul Cultural din localitatea Simionești de unde va fi preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Reactualizare: Astăzi, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc cu ocazia unei partide de vânătoare colectivă, autorizată.

Din primele verificări  efectuate, a reieșit faptul că bărbatul atacat astăzi de urs participa la vânatoare pe raza fondului de vânătoare Simionesti, în calitate de gonac, nefiind deținător de armă letală cu destinația vânătoare. Acesta are 39 de ani și este din Carei, județul Satu-Mare.