VIDEO: A fost lansat brandul județului Bistrița-Năsăud

179

Joi seara, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud a fost lansat primul brand al județului, evenimentul aducând împreună antreprenori, producători locali, meșteri, oameni de cultură, reprezentanți ai administrație locale, cetățeni de onoare ai județului și oameni curioși, care au vrut să vadă ce înseamnă acest demers.

”Județul Bistrița-Năsăud este primul județ cu „brand de județ”. Realizarea acestuia se referă la continuarea strategică a  dezvoltării,  conștientizarea a ceea ce este acum Bistrița-Năsăud, dar și o chemare a oamenilor de a construi viitorul acestui loc minunat, împreună. Dincolo de strategie, contează faptele, ceea ce reiese de pe urma implementării, respectiv continuarea investițiilor în toate domeniile, promovarea locurilor și oamenilor, consultarea constantă, cu privire la direcția în care o ia județul nostru. O strategie realizată cu gândul la viitor, ținând cont de prezent și de nevoile oamenilor. Bistrița-Năsăud este „acasă”, un loc de care putem să fim mândri, atât datorită istoriei, dar și a ceea ce este acum. Un județ unde să ne primim oaspeții, să-i chemăm pe cei dragi și să înțelegem că ține de fiecare în parte, felul în care e „acasă” la noi”, a declarat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

A fost lansat brandul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Publicată de Mesagerul de Bistrița-Năsăud pe Vineri, 28 august 2020

La eveniment au mai fost prezenți actorul Adrian Titieni, vocea primului material video de promovare a județului nostru, jurnalistul Charlie Ottley, un cunoscut promotor al țării noastre care a inclus Bistrița-Năsăud în documentarul Wild Carpathia 5, dar și Cornelia Vlașin, directorul Arhivelor Naţionale Bistriţa-Năsăud, colaborator al proiectului, care asigură partea de documentare istorică a acestuia.

Realizarea brandului de județ presupune un angajament ferm pentru dezvoltarea strategică, integrată și clară a județului Bistrița-Năsăud.

Acest demers aparține Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Turism Bistrița-Năsăud.