VIDEO: Peste 1000 de bistrițeni i-au aplaudat și ovaționat pe Rareș Bogdan dar și pe liderii liberali prezenți la Bistrița

365

Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur, Falcă de la Arad, Ioan Turc, Stelian Dolha, Diana Morar, primarii din Spermezeu, Sorin Hognogi, Vasiel Encean de la Matei, Pavelea Anchidim de la Runcu Salvei, Viorel Clapău, Rebrișoara, Traian Ogâgău, Sg. Băi, au fost astăzi în mijlocul bistrițenilor. A  plouat cu găleata, deși, cerul a folosit și butoiul de vreo câteva ori, însă cu toate acestea, platoul din fața Palatului Culturii s-a dovedit neîncăpător.

Cel care a deschis seria discursurilor a fost Ioan Turc, mitingul electoral care a durat vreo două ore a fost unul de final de campanie, liberalii în frunte cu Rareș Bogdan, proclamându-și victoria în euroalegerile din 26 mai.

Ioan Turc: „Partidul Naţional Liberal încheie o campanie electorală alături de bistriţeni. Pentru toţi cei care încă se mai întreabă de ce PNL, răspunsul este simplu: atunci când suntem bolnavi, căutăm cel mai bun medic. Pentru viitorul copiilor noştri căutăm întotdeauna cea mai bună şcoală, pentru că ne dorim să ne construim autostrăzile, spitalele, pentru că dorim subvenţii mai mari pentru fermieri, pentru că dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm Partidul Naţional Liberal şi spunem DA la referendum”

 

Prim-vicepreşedintele PNL BN, Stelian Dolha, despre PSD:   „Oamenii ăştia nu cred în nimic.O să ne pună parole de acces pe instituţiile noastre, parole de acces pe oraşele noastre, parole de acces pe casele noastre. Nu mai contează nimic pentru ei pentru că ştiu un lucru: din 26 mai începe declinul.

 

Primarul Sorin Hognogi :  „Mă înclin în faţa dumneavoastră dragi colegi primari, mă înclin în faţa dvs. dragi politicieni care aţi avut curajul să vă luptaţi, să ridicaţi sus ştacheta, şi mă înclin în faţa dvs, dragi prieteni bistriţeni, care aţi venit să spuneţi: România în primul rând”.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău:  „Prea mult a suferit această țară. După 30 de ani de zile, mizeria care a fost ascunsă în covoarele din Palatul Parlamentului, din Kiseleff, de la PSD, a ieșit la suprafață. Suntem condus de cel mai slab guvern pe care l-a avut România. 26 mai este o zi extrem de importantă, pentru că se va scrie destinul României, pentru următorii doi ani și pentru următoarele alegeri care urmează”.

Mitingul PNL…acum Rares Bogdan…

Publicată de Alin Cordos pe Joi, 23 mai 2019

De altfel, speachul lui Rareș Bogdan, și, care a vorbit ultimul, nu a ieșit din tipar, anii de televiziune făcând din candidatul liberal un autentic orator. Așa cum era de așteptat, Rareș Bogdan a punctat că, dacă PNL va fi peste PSD la alegerile europarlamentare, atunci liberalii și președintele Klaus Johannis vor cere plecarea PSD-ALDE de la guvernare:  „Duminică seara, dumneavoastră veți face parte din oastea învingătorilor. Începând de luni, ne vom bucura, România se va bucura, pentru că vom solicita încă de duminică seara, ca PSD să părăsească de îndată, Palatul Victoria”.