VIDEO- Sorin Hangan ridică ștacheta: Așa-zisul candidat al PSD la Primăria Bistrița, viceprimarul Cristian Niculae fură, idei

543

Liderul PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa viceprimarului Cristian Niculae. Hangan își începe tirada anti-PSD , cumva neobișnuit pentru un politician de genul lui: ” Așa-zisul candidat al PSD la Primăria Bistrița, viceprimarul Cristian Niculae fură. Idei. De la cine poate. Disperarea de a fi în centrul atenției atrage după sine multe viziuni administrative ce pot fi incluse la plagiat”

Practic, Hangan îl acuză pe Niculae de furt, de idei, de plagiat:

” Ultima postare a celui care i-a purtat și îi poartă trena primarului Ovidiu Crețu încalcă cele mai elementare norme de conduită administrativă, politică și bun simț.

Viceprimarul Cristian Niculae arată că nu a învățat nimic din lecția de pe 26 mai și invocă reconversia fostelor CET-uri în parcări.

Această idee a fost exprimată în nenumărate rânduri de consilierii locali PNL în ședințele Consiliului Local, însă Cristian Niculae era prea preocupat să ridice mâna la toate aberațiile primarului Ovidiu Crețu, încât orașul arată după 11 ani de guvernare administrativă PSD ca un sat fără becuri, o sintagmă ce mă înfioară.

Pentru a proba tot ceea ce susțin voi posta un clip din 7 iulie 2017. Atunci era viceprimar tot Cristian Niculae. A fost orb și surd. A ridicat mâna ca un robot la toate proiectele primarului. După doi ani, locația CET-ului de pe strada Sucevei arată la fel ca atunci. Doar că s-au înmulțit șobolanii.

Să furi ideea consilierilor PNL, să ignori doleanțele cetățenilor ce își doresc eradicarea unor focare de infecție și să te prefaci că faci dizidență administrativă acum când încerci să îți ordonezi campania electorală arată lacune vizionare pe banii cetățenilor.

Cristian Niculae, nu te somez, dar dacă ai măsura bunului simț, recunoaște că PNL, prin consilierii locali, ți-au dat idei pentru transformarea CET-urilor în parcări supraterane, incubatoare de afaceri sau magazine de cartier!

Să vii acum și să susții pe facebook faptul că ideea îți aparține, pare un furtișag clonat de la PSD național.

Cristian Niculae își face poze la orice centimetru de asfalt, la orice piatră cubică înlocuită, dar conștiința sa administrativă este limitată la ce face PSD și la ce ridică mâna PSD.

Cetățenii din Bistrița nu conștientizează că un anumit confort vine de la PSD neapărat. Ca și consilier local, am votat proiecte PSD care mi s-au părut importante pt cetățeni chiar dacă vin din partea social-democrației. Invers nu.

Orgoliul a îngropat PSD pe 26 mai. Prin postările sale cu idei furate de la liberali, Cristian Niculae arată că limita doleanțelor cetățenești este limita partidului.

Cristi, ai dat-o-n bară iar. Nu-i bai că mi-ai promis o bătaie la fundul gol înainte de alegerile europarlamentare. Am tăcut. După alegeri, am tăcut din nou deoarece, în principal, era victoria bistrițenilor împotriva unui sistem totalitar instaurat și la nivelul administrației locale.

Bistrițenii nu mai vor PSD. Liberalii au învins, n-au fost bătuți la fundul gol. În acest context, vrem ca lumea să-ți vadă chiloții! Da, da, chiloții! Pentru că ai făcut un pariu că vei face 30 de kilometri de piste de biciclete până în 2020, altfel vei defila în lenjerie intimă prin oraș.

N-o vei face. Pentru că n-ai. O ai mică. Onoarea. Și s-ar putea să nici nu fii candidat. Pentru că ai girat prin votul tău dezastrul unui oraș ce putea fi și european, și turistic, și smart. Nu s-a putut. Din cauză de PSD. Și pentru că n-ai avut nicio viziune. Ai fost doar membru PSD, nu cetățean al Bistriței.

Uite dovada! Este de acum doi ani. Nu vii să faci o poză printre gunoaie, șobolani și excremente? CET-ul de pe Sucevei este la 30 de metri de un loc de joacă pentru copii. Și la 1,5 km de Primăria Bistrița. Un alt loc de joacă.

 CATEGORIA: POLITICA LOCALA