VINERI 13: Festivalul filmelor horror pe Dealul Budacului

594

POV 21 urcă în acest weekend pe dealuri, reeditând The Hills Have Eyes, Dealuri însângerate, într-un festival unic în județul Bistrița-Năsăud – HillTop Festival. Ce înseamnă acest lucru, ne spun cei de la POV 21: ” Vă era dor de un party outdoor neîngrădit, cu de toate, până dimineața? Pe 13 și 14 septembrie pe Dealul Budacului (Zona Serbările Zăpezii) va avea loc ediția inaugurală a HillTop Festival. Ce e festivalul ăsta? Party cu foc de tabără, mâncare, băutură, mii de wați de muzică cu DJ Rocky și filme bune”.

Așadar, vineri și sâmbătă, are loc pe dealul Budacului, prima ediție a acestui festival, ediție horror, cu atmosferă de lună sângerie, intrarea fiind liberă.

” Camping cu prietenii? Sună-i, luați cortul, sacii și hai! De restul ne-am ocupat noi. Activități surpriză? Normal că da! Ecran de 4 metri? Nici nu se putea altfel. Apropo! Pe lângă o atmosferă de groază, avem personaje transpuse în realitate care să vă bântuie seara. Știm că voi, petrecăreților, nu sunteți mulțumiți dacă distracția nu se-ntinde până în zorii dimineții. Luna plină ne va acompania live, proiectată de pe telescoape pe un ecran gigantic, iar bonus veți avea parte de un film… surpriză! De asemenea, pentru că vrem să premiem ținutele deosebite în cadrul unui concurs, vă așteptăm costumați/mascați horror alături de DJ Rocky să ne distrăm împreună în maniera vineri 13!”, spun organizatorii.

Program:

– Vineri ora 19 – Deschidere, muzică live, brățări fosforescente la intrare
– Vineri ora 20 – Film horror proiectat pe ecranul de 4m
– Vineri ora 22 – Karaoke și foc de tabără
– Vineri ora 23 – Premiere costumație horror
– Vineri ora 23:30 – Party

– Sâmbătă ora 18 – Activități recreative, brățări fosforescente la intrare
– Sâmbătă ora 20 – Film horror proiectat pe ecranul de 4m
– Sâmbătă ora 22 – Karaoke și foc de tabără
– Sâmbătă ora 23 – Premiere costumație horror
– Sâmbătă ora 23:30 – Party

Organizatori: POV21 & Sepia Print