10.000 de copii din județul Bistrița Năsăud primesc astăzi un cadou de la Moșu

901

Camionul de Crăciun, acțiune organizată de Tășuleasa Social în parteneriat cu asociația Johanniter-Unfall-Hilfe e.V.Johanniter-Weihnachtstrucker cel mai vechi partener al asociației lui Alin Tibi Ușeriu ajunge și în acest an în Bistrița-Năsăud.

Anul acesta, cu cei 3267 de copii din județul Sălaj, pe care vor fi vizitați, aproape toți copiii din zona rurală, județul Sălaj au primit un cadou de la noi de-alungul anilor. Camionul de Crăciun întâlnește și Via Transilvanica, celălalt proiect important Tășuleasa Social, asta însemnând că toți copiii care locuiesc în Geoparc Platoul Mehedinti, adică 2540 și 2696 de copii din 9 comunități a județului Suceava, se vor bucura de asemenea de cadourile Camionului de Crăciun.
De asemenea, 1060 de copii din județul Sibiu și 1700 de copii din județul Cluj vor primi din nou un cadou. La toși aceștia se adaugă, 10.216 copii din județul Bistrița Năsăud ți care, astăzi,  28 decembrie, vor primi câte un cadou de la Moșu

TĂȘULEASA SOCIAL: ” Camionul de Crăciun este acțiunea care a crescut mare organizația noastră, învățându-ne cum să ne organizăm și să gândim proiecte grandioase. Cu ajutorul acestuia am creat unul din cele mai importante proiecte și anume “Ziua bună! Ziua voluntarilor mici”. Copiii care primesc cadouri vor fi invitați să participe anul care vine la acest proiect, ce împlinește deja 6 ani. Când o acțiune are deja o vechime așa lungă, ea devine parte din viața noastră. Mulțumim că ne sunt alături din nou, și în acest an, partenerilor: Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz, Blăjeana S.R.L. și Datacor Running Team! De asemenea Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-NăsăudISU Bistrița – NăsăudJandarmeria Bistrita și Vama Bistrita, mulțumiri pentru sprijin! Sărbători fericite!”, scriu organizatorii pe pagina de socializare a asociației.