2 aprilie: Ziua Instituției Prefectului va fi sărbătorită cu uși deschise în Palatul Administrativ și întâlniri cu prefectul Ovidiu Frenț și subprefectul Ciprian Ceclan

479

Ziua Instituției Prefectului va fi sărbătorită marți, 2 aprilie, pentru prima dată în istoria postrevoluționară, fapt ce demonstrează importanța pe care o are Instituția Prefectului în arhitectura statului, în coordonarea serviciilor publice deconcentrate, în sprijinirea autorităților publice locale și a cetățenilor.

” Noi vom sărbători prin muncă și vă așteptăm ca și până acum cu orice problemă care este de competența noastră la Palatul Administrativ din Piața Petru Rareș nr.1. Totuși, marți 2 aprilie de la ora 11:00, marcăm acest important eveniment și deschidem porțile pentru a primi noua generație, elevi mici și mari, pentru a descoperi Palatul Adminstrativ și ce se întâmplă în interiorul acestuia.
Apoi, la ora 12:00, facem o ședință deschisă unde așteptăm ca prefectul să fie luat la întrebări de către elevi: „Ce face Prefectura? Dar prefectul?”, „Cu ce îi ajută pe ei?” și orice altă curiozitate specifică vârstei lor.

Pentru cei mai mari, Prefectura vrea să fie și MAI aproape de TINEri și este interesată de viitorul lor. Așa că tot în data de 2 aprilie, dăm startul unei alte premiere și deschidem calendarul înscrierii la internship-ul de o lună dedicat celor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și care doresc să dobândească o experiență în administrație.

În loc de epilog: Instituția Prefectului face următoarele precizări :

”Din data de 2 aprilie, așteptăm CV-urile voastre și o scrisoare de motivație, pe adresa prefect@prefecturabn.ro, pentru cei care doresc să facă un stagiu de practică la noi.

Calendarul internshipului „Prefectura MAI aproape de TINEri”:
• 2 aprilie 2019 – START depuneri de CV-uri și Scrisoare de motivație;
• 2 aprilie – 30 aprilie 2019 – depuneri dosare și analiza lor;
• 31 mai – publicarea listei cu noii colegi stagiari, care, timp de o lună, vor vedea ce înseamnă #PeBune să lucrezi la Prefectură și vor învăța multe lucruri utile.
Vom aștepta noii stagiari la birourile noastre în perioada vacanței, după data de 10 iunie! Până atunci, vă așteptăm în data de 2 aprilie la Ziua Instituției Prefectului!”