A fost reținut bărbatul care a amenințat că se sinucide în fața Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud

87

Bărbatul care a amenințat că își dă foc în parcarea din fața Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 15 iunie, bărbatul de 73 de ani, din Bistrița Bârgăului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, la data de 9 iunie, în timp ce se afla într-o mașină parcată în Piața Petru Rareș, în zona Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, bărbatul a amenințat că se sinucide, închizându-se într-o mașină în care avea o butelie și un cuțit. Subiectul a fost prezentat la acea vreme de Mesagerul de Bistrița-Năsăud:

Un bărbat aflat în Piața Petru Rareș din Bistrița amenință că își ia viața

UPDATE

Deși bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile în cazul acestuia.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.