Accident grav la Bistrița Bârgăului. O mașină a intrat într-un cap de pod. Șoferul a murit!

2565

Accidentul a avut loc în această dimineață în comuna Bistrița Bârgăului. La fața locului, echipele de intervenție au găsit 3 victime încarcerate, dintre care una 1 inconștientă. Echipajele de pompieri extrag victimele pentru ale preda echipajelor medicale.  Victimele au fost extrase: două victime de sex feminin conștiente, cu multiple leziuni și traumatisme, un bărbat în stop cardiorespirator pentru care se aplica manevre de resuscitare.

În această dimineață, în localitatea Bistrița Bârgăului, un tânăr de 21 de ani, din Mijlocenii Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism cu volan pe dreapta pe direcția Prundu Bârgăului- Colibița, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu un cap de pod, situat pe partea dreaptă a direcției sale de  mers.

În urma accidentului, din păcate, conducătorul auto și-a pierdut viața și alte 2 pasagere, ambele de 25 de ani, din Bistrița Bârgăului, au fost rănite.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.