Accident pe DJ 173, în localitatea Budacu de Sus, provocat de un tânăr care conducea fără permis o mașină neînmatriculată

228

Un tânăr implicat într-un accident rutier produs pe DJ 173, în localitatea Budacu de Sus, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și ar putea ajunge după gratii. 

Potrivit polițiștilor, ”la data de 18 aprilie, tânărul, în timp ce conducea un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și care, în urma impactului, a fost proiectat într-un alt autoturism. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Oamenii legii care au intervenit la accidentul rutier produs pe DJ 173, în Budacu de Sus, au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a tânărului. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.