Accident rutier pe DN 17D, la Feldru; două persoane au ajuns la spital (FOTO)

128

Sâmbătă seara, pe DN 17D, în localitatea Feldru, a avut loc un accident rutier, acesta soldându-se cu rănirea a două persoane.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate un microbuz, condus de un bărbat de 37 de ani din Dumitra, un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 51 de ani din Feldru și un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani din Feldru.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția pompierilor militari pentru a o extrage din autoturismul avariat.

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de prim ajutor au preluat din localitatea Feldru doua victime conștiente, rezultate în urma unui accident rutier. Victimele au fost stabilizate și evacuate spre spital”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători auto și cel al atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii din Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Pentru aproximativ o oră, traficul rutier a fost blocat total în zona în care s-a produs accidentul, ulterior circulația fiind reluată.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud, IPJ Bistrița-Năsăud