Accident rutier soldat cu două victime, produs pe DN 17C (FOTO)

1652

Două persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 17C, în cartierul Liviu Rebreanu din Năsăud. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

”În această după-masă, în cartierul Liviu Rebreanu din Năsăud, un bărbat de 54 de ani, din Dumitra, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Cepari, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus de un tânăr de 26 de ani, din Dumitra. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a fost proiectat într-o autoutilitară care circula spre Năsăud, condusă de un bărbat de 40 de ani, din Tărpiu. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 26 de ani și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani care a refuzat transportarea la spital”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru doi dintre aceștia și pozitiv în cazul celui de 54 de ani – 0.23mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud