marți, noiembrie 29, 2022
AcasăSocialAcțiune cu efective mărite pe raza municipiului Bistrița, cu precădere în zona...

Acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Bistrița, cu precădere în zona denumita Valea Stegii (VIDEO)

-

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Poliției municipiului Bistrița și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au desfășurat astăzi, 9 septembrie, o acțiune de amploare cu efective mărite, pe raza municipiul Bistrița, cu precădere în zona denumita Valea Stegii.

Activitatea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii sau care se sustrag cercetărilor, precum și pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

Toate persoanele identificate în cadrul acțiunii desfășurate au fost luate în evidență, fiind ulterior implementate în bazele de date ale poliției. Totodată în acest context au fost verificate și persoane eliberate din penitenciar.

Exemplu reprezentativ:


În urma verificării persoanelor depistate în cadrul acțiunii organizate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un minor de 16 ani, dispărut dintr-un centru de tip familial din Bistrița. În consecință a fost revocată măsura căutării la nivel național a acestuia, fiind ulterior predat reprezentaților centrului.

Acțiuni de acest gen urmează a fi organizate în toate zonele cu risc criminogen de pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Sursa: IPJ Bistrița-Năsăud

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri