joi, iunie 30, 2022
AcasăAdministrație-PoliticAcțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de orine și siguranță publică...

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de orine și siguranță publică (FOTO/VIDEO)

-

Creșterea gradului de siguranță a traficului rutier și menținerea unui climat de ordine: obiectivele acțiunilor desfășurate de polițiștii de la rutieră, ordine publică și transporturi

Polițiștii din Bistrița-Năsăud continuă acțiunile în sistem integrat, în scopul creșterii gradului de siguranță a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, la acțiunile desfășurate ieri, 11 august, la nivel județean au participat peste 60 de polițiști de la structurile de Rutieră, Ordine Publică și Transporturi Feroviare.

“Pe linie rutieră, polițiștii continuă să acționeze pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație.

Pe linie de transporturi feroviare, polițiștii au intensificat acțiunile de patrulare în zona stațiilor CFR, dar și pe trenurile de călători, în scopul prevenirii furturilor, a faptelor cu violență, dar și pentru depistarea unor minori dispăruți.

Pentru abaterile constatate ieri, 11 august, au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale, dintre care 96 pentru abateri la regimul rutier și au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere.

Exemplificăm:

Depistat în trafic de polițiștii de la Secția 6, a prezentat pentru control un permis despre care există suspiciuni că este fals

În dimineața de ieri, 11 august, la intersecția Drumului Național 17D cu cel Județean 172B, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Rebra.

Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului şi permisul de conducere, eliberat de autoritățile din Irlanda. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentul nu conține elementele de siguranță specifice unui astfel de document, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia.

Permisul a fost ridicat în vedere continuării cercetărilor, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.”, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

 

 

 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri