luni, august 8, 2022
AcasăSocialAnamaria Prodan și-a petrecut revelionul în Dubai, alături de un tânăr BISTRIȚEAN!

Anamaria Prodan și-a petrecut revelionul în Dubai, alături de un tânăr BISTRIȚEAN!

-

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Dubai, alături de mai mulți prieteni, însă, la trecerea dintre ani, impresara s-a fotografiat alături de Tudor Oroș, originar din Bistrița. După ce a studiat în Marea Britanie, Oroș s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite în urmă cu șapte ani, unde a devenit un om de afaceri de succes.

Tudor Andrei Oroș este un tânăr originar din Bistrița, care a studiat în Marea Britanie, iar acum are afaceri în Emirate. 

Bărbatul este director executiv al grupului Carfax Education, care mai are sucursale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. 

În plus, aceasta este implicat și în dezvoltarea platformei de Online Education, unde este implicată în Anamaria Prodan ca investitor și partener în proiectul The Online School, potrivit realitateasportiva.net. 

„Da. Este adevărat. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine“, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri