Angajații din administrația publică din Bistrița-Năsăud pot depune dosare pentru repartizarea unei locuințe ANL de serviciu

107

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunță că, începând cu data de 20 aprilie, se pot depune cereri în vederea repartizării unei locuințe de serviciu în blocul ANL destinat specialiștilor din administrație și construit pe strada Prundului din Bistrița.

”Locuințele de serviciu sunt destinate salariaților din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituțiilor subordonate. După parcurgerea etapelor legale de selecție și atribuire anticipăm data de 1 iulie pentru predarea cheilor”, a precizat vicepreședintele Camelia Tabără.

În vederea repartizării locuințelor de serviciu, solicitanții vor depune un dosar care va cuprinde cererea de repartizare și actele doveditoare necesare. Analizarea cererilor și repartizarea locuințelor de serviciu se va face pe baza criteriilor din Regulamentul privind repartizarea și închirierea locuințelor de serviciu aflate în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud, construite de Agenția Națională pentru Locuințe.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud are alocate, în vederea repartizării și
închirierii, un număr de 5 apartamente cu două camere și 5 apartamente cu o cameră

Modelul cererii de repartizare a locuințelor de serviciu, precum și actele
doveditoare care trebuie depuse odată cu cererea sunt publicate pe site-ul
Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, la secțiunea Închirierea locuințelor de serviciu.

Dosarele se vor depune până la data de 21 mai 2021, ora 13:00, la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În blocul ANL destinat specialiștilor în administrație au fost construite un număr total de 24 de locuințe de serviciu – 9 garsoniere şi 15 apartamente cu două camere, întreaga investiție ridicându-se la circa 4,6 milioane lei. Aceasta a fost realizată prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Recepția lucrărilor a fost efectuată la începutul acestui an.

Tot pe strada Prundului din Bistrița, ANL a mai construit un bloc cu 24 de locuințe, care au fost destinate specialiștilor din sănătate.