joi, iunie 30, 2022
AcasăSocialAquabis a decis că întregului tronson de conductă de pe strada Sucevei...

Aquabis a decis că întregului tronson de conductă de pe strada Sucevei va fi reabilitat integral

-

“În contextul situației neplăcute cu care se confruntă locuitorii de pe strada Sucevei și străzile adiacente datorată discontinuității în furnizarea apei potabile, Aquabis S.A. dorește să aducă în atenția abonaților faptul că această împrejurare a fost cauzată de vechimea rețelei precum și de multiplele lucrări efectuate în zonă. Astfel, angajații societății s-au confruntat cu o serie de avarii în lanț care au necesitat lucrări complexe de remediere.

         Pentru a putea asigura continuitatea alimentării cu apă în această zonă fără apariția unor situații similare în viitor, s-a decis reabilitarea întregului tronson de conductă, lucrările fiind deja în derulare.

         Deși reabilitarea străzii Sucevei a fost inițial inclusă pe lista de investiții aferentă Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), datorită întârzierilor survenite în urma lucrărilor de remediere a avariilor, cheltuielile de reabilitare vor fi suportate în totalitate de compania noastră.

         Informăm pe această cale că pe perioada lucrărilor mai pot exista discontinuități în furnizarea apei potabile, însă vă asigurăm că se vor folosi toate resursele și mijloacele disponibile pentru remedierea căt mai rapidă a acestei situații. De asemenea, o mașină cu apă va fi pusă la dispoziția locuitorilor din zonă pe toată perioada lucrărilor.

         Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”, a transmis conducerea Aquabis SA.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri