Autoritățile din Franța au emis mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat din Beclean

237

Un bărbat din Beclean a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de către autoritățile din Franța, pe numele acestuia fiind emis mandat european de arestare. Bărbatul a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

”La data de 3 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat de 41 de ani, din Beclean, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de asociere la un grup infracțional în vederea comiterii de infracțiuni și ajutor la intrarea, circulația sau șederea ilegală a unor străini în Franța”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Sursa citată completează că, pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Cluj, împotriva acestua fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.