Băiețelul de 4 ani căzut marți în apă a fost găsit înecat

673

Evenimentul cu final tragic s-a petrecut marți după-amiază, atunci când ISU Bistrița-Năsăud a fost anunțat de faptul că, un copil de nici 4 ani a căzut într-un pârîu, affluent al râului Bistrița Ardeleană. Se pare că, acesta s-ar fi jucat cu un al copil pe malul apei respective, dar, într-un moment de neatenție a alunecat în apele învolburate și umflate de ploi. Colegul de joacă a fost cel care a anunțat autoritățiile, la fața locului fiind alocate forțe însemnate pentru găsirea copilașului, acesta fiind căutat marți până la căderea întunericului. Miercuri dimineața, căutările au fost reluate, doar că, trupul neînsuflețit al micuțului a fost găsit de propriul unchi,  între niște răchiți, în dreptul benzinăriei LukOil de la ieșirea din Unirea către Livezile.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar, din păcate, nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesului:

„La locul solicitarii echipajul cu medic al SAJ a gasit un copil de aprox. 4 ani, înecat, cu rigiditate cadaverica fapt ce nu s-a impus resuscitarea cardio-respiratorie, declarandu-se decesul la fata locului”.

foto: stiridebistrita.ro