Bărbat reținut de polițiști pentru că a condus beat și fără permis și a refuzat să sufle în etilotest

77

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile. 

Potrivit Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, la data de 17 aprilie, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Sângeorz-Băi, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aceeași dată, polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea pentru 24 de ore bărbatului de 40 de ani, din Dealu Ştefăniţei, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliția Orașului Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz.