BISTRIȚA: După ce a lovit o mașină, un șofer de 63 de ani a fugit de la locul accidentului. El a fost depistat și s-a laes cu dosar penal

490

În această seară, un bistritean, in varsta de 63 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, intr-o intersectie a acrosat un autovehicul care circula regulamentar, la volanul caruia se afla un tanar, de 22 de ani, din Bistrita. In urma impactului autovehiculul condus de tanar a fost proiectat intr-un autoturism si o autoutilitara, care stationau la semafor. La randul ei, autoutilitara a fost proiectata intr-un alt autovehicul stationat. Bistriteanul de 63 de ani a parasit locul producerii evenimentului rutier, fara incuviintarea Politiei, fiind depistat la scurt timp de catre un echipaj al Biroului de Ordine Publica. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, urmand a-i fi recolatate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. 

Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei tinere, de 26 de ani, din Bistrita, pasagera in autoturismul condus de bistriteanul, in varsta de 22 de ani. 

S-a intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de: vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

 

IPJ Bn