BISTRIȚA: Încă un drogat prins la volan: Sunt tot mai mulți și mai agresivi

641

Acțiuni în zona barurilor și discotecilor, în municipiul Bistrița. Un tânăr a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În noaptea de 12/13 octombrie 2019, polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Bistrița au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acțiunile polițiștilor s-au desfășurat în sistem integrat, în zona localurilor și discotecilor, de pe raza municipiului Bistrița.

Cu această ocazie și ca urmare a constatării unor abateri la regimul rutier, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1870 lei și a fost constatată, în flagrant, o infracțiune. Astfel, în jurul orei 01.55, polițiștii Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 20 ani, din Bistrița, care conducea un autoturism deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive. A fost testat de polițiști cu aparatul  DRUG TEST 5000, iar rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. A fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.