luni, august 8, 2022
AcasăSocialBistrițenii, invitați să facă mișcare în aer liber! Primăria Bistrița derulează programul...

Bistrițenii, invitați să facă mișcare în aer liber! Primăria Bistrița derulează programul ”Sport în parc”

-

Primăria Bistrița susține mișcarea în aer liber, pentru îmbunătăţirea stării de sănătate fizică și mentală a populaţiei de vârstă adultă, astfel că a pregătit un program prin care oferă acces gratuit la activități sportive tuturor celor care doresc să facă mișcare.

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat că programul este intitulat ”Sport în parc” și se va desfășura în perioada 1 iulie – 15 octombrie.

Acțiunea se va desfășura lângă filigoria din Parcul Municipal, de luni până vineri, între orele 11.00 și 12.00, fiind planificate exerciţii fizice funcţionale cu elemente din gimnastica aerobică, iar între orele 18.00 și 19.00 – yoga. Organizată de Direcția Educație-Turism, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Schreiner, acțiunea are un buget de 25.000 lei pentru plata orelor de instruire prestate de antrenori/ instructori și face parte din strategia municipalității pentru promovarea sportului de masă prin activităţi recreativ-sportive destinate adulților, cu posibilitate de extindere în anii următori, în funcţie de impact”, a explicat primarul Ioan Turc.

Doritorii sunt așteptați să participe fără o înscriere prealabilă, parcul fiind locul ideal pentru reluarea exercițiilor sportive în aer liber.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri