Bugetul Primăriei Bistrița pe anul 2021 a fost aprobat. ”Cel mai important pas pentru a demara programul de guvernare locală a fost făcut”

280

Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat joi, în ședință extraordinară, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al administrației locale.

După mai bine de două ore de dezbateri pe marginea proiectului de buget propus, acesta a fost adoptat de Consiliul Local Bistrița în forma propusă de inițiator, fără alte amendamente sau propuneri de modificare.

Un număr de 14 consilieri locali au votat în favoarea proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2021, în vreme ce patru s-au abținut de la vot. Niciun consilier nu a votat împotriva acestui proiect.

Bugetul municipiului Bistrița pe anul 2021, prezentat deja jurnaliștilor într-o conferință de presă și cetățenilor într-o dezbatere publică, a fost aprobat, azi, de consilierii locali convocați într-o ședință extraordinară. Era pasul cel mai important pentru a demara programul de guvernare locală asumat în campania electorală de anul trecut. Cu girul aleșilor locali, dezvoltarea orașului nostru poate începe”, a spus primarul Ioan Turc.

Odată ce bugetul a fost adoptat, Primăria Bistrița poate să treacă la implementarea proiectelor pe care le-a propus.

Primarul Ioan Turc a prezentat proiectul de buget pe anul 2021. Ce investiții propune administrația locală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.