miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăEvenimentCalitatea, atuul activității de 15 ani ai Best Tools

Calitatea, atuul activității de 15 ani ai Best Tools

-

Compania Best Tools aniversează 15 ani de existență, perioadă în care dezvoltarea afacerii, experiența echipei și colaborarea cu clienții și partenerii au fost principalele constante.

Suntem o companie românească ce înglobează mai multe divizii, care de-a lungul timpului au dezvoltat o varietate mare de servicii, axate pe mediul de business și industrial. Am început în 2006 cu două divizii axate pe echipamente pentru curățenie, respectiv pe cele pentru construcții”, explică dl Ștefan Blaer, CEO-ul companiei bucureștene.

În anii ce au urmat, Best Tools a dezvoltat și alte departamente, precum cel care se ocupă cu vânzarea de grupuri electrogene KOHLER-SDMO sau cel destinat importului și distribuției de utilaje de salubrizare, în special, automăturători stradale și utilaje pentru deszăpezire. Acestora li s-a adăugat divizia de proiectare și instalare de sisteme pentru managementul deșeurilor.

Calitatea a fost și este cel mai important principiu care a ghidat activitatea noastră, explică dl Blaer. Am fost agreați de clienții noștri pentru diversitatea mare de produse și servicii furnizate. Ei beneficiază de excelente servicii post – vânzare, oriunde în Europa Centrală și de Est. Acest lucru este posibil datorită echipei de profesioniști ai companiei, care poate implementa proiecte complexe. Pentru anii următori mizăm pe o evoluție continuă și pe o implicare maximă în domeniul managementului deșeurilor din România, prin programul PNRR”, a încheiat directorul companiei.

Compania oferă și servicii de consultanță. După analiza nevoilor fiecărui client sunt prezentate soluțiile, apoi urmează livrarea produselor necesare, suportul tehnic, pregătirea personalului, mentenanța și livrarea pieselor de schimb.

În prezent, Best Tools Company deține peste 80 de grupuri electrogene destinate închirierii și reușește, totodată, să ofere atât produsele și serviciile cu care s-a remarcat la început, cât și servicii de producție, inovare și concepere de soluții inteligente.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri