Campania de vaccinare anti COVID-19 a început și în județul Bistrița-Năsăud (FOTO)

263

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început și în județul Bistrița-Năsăud, prima etapă a acesteia fiind demarată la data de 31 decembrie, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

La nivelul județului, pentru această primă etapă, care vizează imunizarea lucrătorilor din domeniile sănătate și social, au fost stabilite petru centre de vaccinare – Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Clinica Sanovil, Spitalul Orășenesc Beclean și Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița, prima persoană vaccinată a fost Valentin Habor – asistent-șef în cadrul Unității de Primiri Urgențe.

De asemenea, și la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud au ajuns dozele necesare imunizării personalului programat pentru vaccinarea de astăzi. Prima persoană vaccinată a fost directorul medical al unității, dr. Liana Mureșan.

Primul pacient vaccinat la nivelul Spitalului Orășenesc Beclean este dr. Teodora Mariasiu – medic medicină de laborator.

Începerea campaniei de vaccinare împotriva CoVid-19 la noi în județ ne aduce mai aproape de realitatea unei vieți obișnuite, așa cum o știam înainte de pandemie. Încheiem anul cu acea undă de speranță care ne amintește că există o luminiță la capătul tunelului, trebuie doar să avem suficientă răbdare și încredere că totul va fi bine.Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea din acest an în lupta cu virusul care ne-a schimbat radical viețile, vă mulțumesc pentru înțelegerea dovedită și, mai ales, pentru empatia față de cei din jur față de care a trebuit să păstrați distanța pentru a le putea oferi siguranță”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 va continua și în perioada următoare.