vineri, mai 27, 2022
AcasăEconomicCele mai bune companii din judeţul Bistrița-Năsăud, premiate la ”Topul Firmelor” (FOTO)

Cele mai bune companii din judeţul Bistrița-Năsăud, premiate la ”Topul Firmelor” (FOTO)

-

Cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud au fost premiate de Camera de Comerț și Industrie, în cadrul ediției cu numărul 28 a Topului Județean al Firmelor.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Vasile Bar, i-a felicitat pe managerii companiilor premiate pentru că au reușit să depășească dificultățile cauzate de pandemia de coronavirus.

Deși este un moment greu pentru mediul de afaceri local, cu toții facem eforturi pentru a reuși să depășim acest impas. Orice criză își pune amprenta diferit asupra domeniului economie, însă, spre deosebire de orice altă perioadă dificilă de până acum, pandemia a avut mult particularități. Unele domenii au continuat să funcționeze normal, în vreme ce alte s-au oprit complet, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Aceste situații contrastante sunt cel mai bine surprinse în rezultate financiare ale companiilor. În acest an, poate mai mult ca niciodată, felicit toate firmele care au reușit să se mențină în Topul Firmelor, pe toți cei care au muncit cu perseverență și au găsit puterea de a depăși cu iscusință dificultățile. Transmit un gând de încurajare tuturor companiilor din județul Bistrița-Năsăud care încearcă din răsputeri să ducă mai departe afacerile după un an 2020 foarte dificil pentru mediul de business, un an în care antreprenorii au trebuit să se adapteze noilor condiții. Credem cu tărie că trebuie să privim spre viitor, să ne stabilim priorități pentru o revigorare rapidă a economiei. În ceea ce privește evoluția economică, privim cu optimism spre anul 2022, însă este nevoie de colaborare, susținere și perseverență, deoarece contribuția fiecăruia este semnificativă pentru a reconstrui noi oportunități. (…) Este fundamental să fim uniți, să rămânem împreună pentru a putea depăși adevăratele greutăți. Împreună putem demonstra că județul Bistrița-Năsăud dispune de firme puternice, de lideri de piață bine plasați la nivel național și internațional”, a spus Vasile Bar.

El a menționat că județul Bistrița-Năsăud se află pe locul 27 la nivel național din punct de vedere al cifrei de afaceri, iar evenimentul Topul Firmelor reprezintă un bun prilej pentru a îi cunoaște pe cei care au contribuit la creșterea economiei.

Vasile Bar a mai precizat că, la data de 30 iunie 2021, numărul firmelor active din județul Bistrița-Năsăud era de 10.188, un număr de 993 fiind eligibile pentru a ocupa primele trei locuri premiate în cadrul Topului Firmelor ediția 28. Dintre cele 993 de companii eligibile, 662 sunt microîntreprinderi, 241 sunt întreprinderi mici, 80 sunt întreprinderi mijlocii și 7 sunt întreprinderi mari.

Ediția din acest an a fost structurată pe șapte domenii de activitate: Cercetare, Dezvoltare și High Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură și Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri