Cetățean de onoare al orașului Năsăud, medicul Nicolae Stan-Iuga împlinește, astăzi, 66 de ani

890

Reprezentativ pentru Țara Năsăudului, medicul Nicolae Stan-Iuga adaugă, astăzi, cel de-al 66-lea trandafir la buchetul vieții. Încă de la primele ore ale dimineții cel mai vestit doctor internist de pe Valea Someșului Superior a început să fie felicitat de colegi, prieteni sau pacienți. Printre aceștia s-a numărat și Daniel Marcu – managerul Spitalului Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud, unitatea spitalicească unde distinsul Nicolae Stan-Iuga veghează la sănătatea oamenilor de fix 37 de ani.

Astăzi este o zi specială pentru dumneavoastră! Vă dorim din tot sufletul „La Mulţi Ani!” cu fericire şi mult succes în tot ceea ce vă doriţi să realizaţi! Să vă dea Dumnezeu tot binele din lume şi o viaţă lungă şi minunată, aşa cum vă este sufletul. Să rămâneţi mereu asa cum va ştim, un OM şi un MEDIC adevărat, iar la minunata vârstă pe care o împliniţi astăzi, vă dorim să mai adăugaţi încă atâtea mii de clipe încărcate de bucurii şi realizări.

Vă dorim multă sănătate, să aveţi numai zile pline de bucurii, să aveţi aceeași forța pentru a realiza minunile pe care le-aţi adus în viaţa atâtor oameni şi să fiţi înconjurat de oameni buni şi de multă armonie.

La Mulţi Ani, domnule doctor Nicolae Stan-Iuga !”, a ținut să transmită managerul Daniel Marcu în numele administrației spitalului din Năsăud.

Fiecare om e cu destinul său. Aidoma unui arbore al existenţei prinde rădăcini în solul fertil, înfloreşte şi dă rod îmbelşugat fascinând prin frumuseţea sa.

Unul dintre aceştia este domnul medic Nicolae Stan-Iuga, un om de bună-credinţă şi omenie, de o modestie rară, cu un înzestrat talent în medicină.

Domnul Nicolae Stan-Iuga pe parcursul activităţii sale, ani în şir, nici pe o clipă nu a încetat cu sârguinţă şi devotament, profesionalism şi cumsecădenie să-şi pună viaţa pe altarul existenţei oamenilor suferinzi.

Domnule medic Nicolae Stan-Iuga, ne rugăm de sănătatea Dumneavoastră.

Bunul Dumnezeu să Vă aibă în grijă până la adânci bătrâneţi. Răsăritul soarelui să vă aducă lumină în suflet şi multe speranţe, iar florile recunoştinţei pacienţilor să înflorească mereu – şi azi, şi întotdeauna. La mulţi ani, domnule Nicolae Stan-Iuga, şi toţi cu noroc!

Cu profund respect, ai Dumneavoastră pacienţi”, semnează un năsăudean care s-a bucurat de îngrijirea celui sărbătorit astăzi

Ne raliem și noi acestor frumoase și speciale urări, urându-i medicului Nicolae Stan-Iuga, cetățean de onoare al orașului Năsăud, La Mulți Ani, cu sănătate și bucurii !