Cinci persoane, implicate într-un accident produs în Salva (FOTO)

423

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier produs în Salva. Din fericire, niciuna dintre cele cinci persoane nu a suferit răni, astfel că nu s-a impus transportul acestora la spital. 

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la locul accidentului au intervenit pompierii și modulul SMURD de la Secția Năsăud.

În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren care staționa, accidentul producându-se, cel mai probabil, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție.

Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime omenești. Cu toate că în accident au fost implicate 5 persoane, niciuna nu a fost transportată la spital. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical și toate au refuzat transportul la spital.

În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat și circa 800 de litri carburant au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanță de circa 100 de metri.

Pompierii militari au luat imediat măsuri de apărare împotriva incendiilor, pentru împiedicarea producerea unei deflagrații, și împreună cu reprezentanții Secției Drumuri Naționale au trecut la curățarea carosabilului în vederea reluării circulației în condiții normale. După aproximativ 40 de minute drumul a fost curățat”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În acest moment se circulă pe un singur sens, circulația fiind dirijată de polițiștii rutieri.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO: ISU BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.