Circa 250 de copii din Bistrița-Năsăud au participat la preselecțiile organizate de echipa de fotbal Gloria 2018

104

În aproximativ o lună de când echipa de fotbal Gloria 2018 a lansat campania de selecție pentru juniori, peste 250 de copii din județul Bistrița-Năsăud s-au prezentat la preselecțiile organizate în tot județul. Dintre aceștia, 175 au fost deja selecționați și s-au început demersurile pentru legitimarea lor, a anunțat președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. 

”Cu bucurie vă spun că, după numai o lună de  la începerea  campaniei județene de selecție pentru juniori, coordonată de domnul Paul Șomodean, din cei peste 250 de copii care au participat la selecție, pentru 175 au început demersurile de legitimare. Ținând cont de interesul crescut pentru fotbal, în perioada următoare vor începe demersurile pentru selectarea de antrenori la juniori. Ne dorim să vedem cât mai mulți copii care să joace fotbal și să facă mișcare”, a spus Simionca într-o conferință de presă.

Totodată, el a adăugat că un bun prilej pentru a găsi noi talente este și competiția ”Cupa satelor”, care va avea loc începând cu 15 octombrie.

Încurajez toate primăriile să constituie echipe locale de fotbal de juniori care să participe la Cupa satelor, o competiție organizată de Federația Română de Fotbal despre care am vorbit cu președintele federației, Răzvan Burleanu”, a mai precizat liderul PMP Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.