Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pune în vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2021-2022

60

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pune în vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2021-2022 al Ligii Florilor MOL și al Diviziei A la handbal feminin. 

Abonamentele se pot achiziționa online începând de astăzi, 3 septembrie, ora 12.00 până luni la ora 00.00, prin accesarea link-ului: https://www.eventim.ro/…/cs-gloria-2018…/event.html.

Prețul unui abonament pentru întregul sezon competițional este de 175 lei. În baza acestuia se asigură accesul în sala la meciurile din campionat și Cupa României.

În funcție de numărul de abonamente vândute până la limira a 50 la sută din capacitatea sălii, clubul va scoate luni la vânzare biletele rămase.

REGULI ACCES ÎN SALĂ:

  • Toți spectatorii care vin la meci trebuie să aibă asupra lor dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), o copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID – aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării, rezultatul negativ al unui test RT-PCR și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid. Acestea trebuie listate. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • La intrare se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura.
  • Accesul în sală se va face cu o oră înainte de începerea meciului. După începerea acestuia nu se va mai permite accesul în sală.
  • La pauza meciului nu va fi permisă părăsirea sălii. În cazul în care spectatorii vor ieși din sală, nu vor mai putea reintra la meci.
  • Este obligatorie păstrarea distanței de minim 1,5 m între spectatori. Este obligatorie purtarea măștii de protecție, atât pentru accesul în locație cât și pe toată durata meciului.

Toate aceste reglementări sunt cuprinse în Protocolul medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal emis de Federația Română de Handbal.