Coliziune în lanț provocată de un tânăr care s-a urcat băut la volan

195

Un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier pe Bulevardul Decebal din municipiul Bistrița. Mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism parcat și cel din urmă a avariat o altă mașină.

În dimineața de 9 iunie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un eveniment rutier în municipiu. A fost identificat un tânăr de 18 ani din Valea Mare, care a condus un autoturism, pe strada Gării din municipiul Bistrița iar când a ajuns la intersecția cu Bulevardul Decebal, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, care la rândul său a fost proiectat în alt autoturism parcat”, a  precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor de către polițiști, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Băiatul s-a ales cu un dosar penal privind infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.