vineri, mai 27, 2022
AcasăEvenimentConsilierul PMP Oana Săcălean: ”În pragul sezonului rece, Școala Gimnazială nr. 1...

Consilierul PMP Oana Săcălean: ”În pragul sezonului rece, Școala Gimnazială nr. 1 din Bistrița este fără căldură”

-

Consilierul local Oana Săcălean atrage atenția, printr-o postare pe o rețea de socializare, că, deși sezonul rece bate la ușă, Școala Gimnazială nr. 1 din Bistrița este fără căldură, profesorii și elevii acestei unități de învățământ fiind nevoiți să stea în frig.

Potrivit consilierului PMP, la Școala Gimnazială nr. 1 din Bistrița nu au fost montate încă centralele termice.

Este inadmisibil ca în luna octombrie să nu fie montate centralele la Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița, o școală aflată în plin proces de reabilitate într-un an pandemic! Încă din luna mai au fost demontate centralele și, cu toate că s-a insistat de nenumărate ori de către conducerea școlii să se rezolve situația, din păcate, copiii și cadrele didactice trebuie să suporte incompetența voastră! Nu e suficient că aceștia trebuie să se acomodeze pandemiei, mai trebuie să rabde și nepăsarea voastră? Cine răspunde în fond pentru frigul răbdat de aceștia? Am înțeles că de prelungirea termenului de reabilitare nu răspunde nimeni, acum nici de funcționarea centralei nu e răspunzător nimeni?”, a scris pe Facebook Oana Săcălean.

Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița face obiectul unui contract finanțat cu fonduri europene în valoarea de circa 3,9 milioane euro, unitatea de învățământ fiind în plin șantier. Proiectul prevede reabilitarea corpului B al școlii, a vechii săli de sport și a atelierelor, precum și construirea unei noi săli de sport. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost câștigată de compania MIS Grup.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri