Consiliul Județean Bistrița-Năsăud acordă burse de excelență sau de merit

76

Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud acordă și anul acesta burse de excelență și de merit tinerilor care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anilor de liceu și care au fost admiși la universități din țară sau străinătate.

Astfel, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud acordă:

  • burse de excelenţă studenţilor proveniţi din instituţiile de învăţământ
    din judeţul Bistriţa-Năsăud, admişi în anul I universitar 2021-2022, care au obţinut medalii sau premii I, II şi III la olimpiadele organizate la nivel internaţional recunoscute de către Ministerul Educaţiei, pe parcursul studiilor liceale, cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud;
  • două burse de merit studenţilor admişi în anul I de studiu universitar
    2021-2022, proveniţi de la instituțiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud şi cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul studiilor liceale şi la concursurile, olimpiadele şcolare organizate de Ministerul Educaţiei.

Condițiile de acordare și documentele ce urmează a fi depuse la dosare pentru obținerea burselor sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Dosarele se pot depune la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş nr.1, până la data de 05.10.2021, ora 16:00.

Informaţii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, persoana de contact: Câmpan Aurora-Anca – inspector superior, Direcţia economică – Biroul coordonare instituţii subordonate, administrare patrimoniu, telefon 0744.537.315.