Consiliul Județean Bistrița-Năsăud organizează concurs pentru ocuparea postului de manager al Centrului Județean pentru Cultură

136

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud organizează concurs în vederea ocupării postului de manager la Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, instituție aflată în subordinea administrației județene.

Acest post a rămas vacant după ce Gavril Țărmure a ales să conducă o altă instituție – Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” din subordinea Primăriei Bistrița. În aceste condiții, administrația județeană este nevoită să organizeze concurs pentru ocuparea postului de manager.

Candidații care doresc să participe la concurs trebuie să îndeplinească o serie de condiții, care pot fi consultate AICI.

Dosarele de concurs și proiectele de management se depun la sediul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, din Piața Petru Rareș nr.1, până la data de 27 iulie 2021, ora 16.00.

Potrivit calendarului de concurs, selecția dosarelor va avea loc în 28 iulie. Ulterior, între 29 iulie și 4 august, proiectele de management ale candidaților vor fi analizate și notate. Dacă vor exista candidați nemulțumiți de punctajul acordat de comisia de concurs, aceștia vor putea depune contestații până la data de 6 august, acestea urmând să fie soluționate până pe 9 august.

La data de 12 august va avea loc interviul în cadrul căruia candidații admiși își vor susține propriul proiect de management. Primele rezultate ale concursului vor fi făcute publice pe 13 august, în vreme ce contestațiile se vor putea depunea până pe 16 august. Pe 17 august 2021 vor fi comunicate rezultatele soluționării contestațiilor, urmând ca după această etapă să fie comunicat și rezultatul final al concursului.

Momentan, interimatul la Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud este asigurat de Alexandru Pugna. Reamintim că, anul acesta, bugetul acestei instituții a fost puternic diminuat față de cel din anii trecuți. Organigrama instituției cuprinde 97 de posturi, din care 7 de conducere și 90 de execuție.

Alexandru Pugna a fost votat manager interimar la Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud