Consiliul Local Bistrița a aprobat înființarea unei comisii care va efectua verificări la blocurile ANL

160

La nivelul Primăriei Bistrița va fi înființată o comisie care va efectua verificări în blocurile ANL din municipiu, după ce Consiliul Local Bistrița a adoptat un proiect de hotărâre în acest sens.

Proiectul a fost adoptat în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Bistrița, desfășurată la data de 25 martie. Forma inițială a proiectului – prin care se propunea ca din comisie să facă parte patru consilieri locali – a fost modificată, viceprimarul Călin Stan fiind cel care a propus ca din comisie să facă parte cinci membri – trei consilieri locali, un reprezentant din cadrul Direcției de Patrimoniu a Primăriei Bistrița și un polițist local.

Tot viceprimarul Călin Stan i-a nominalizat și pe cei care vor face parte din comisie, propunerea sa fiind adoptată de colegii din Consiliul Local Bistrița.

Astfel, din comisie vor face parte consilierii Silvia Galben, Daniela Maria Hudrea și Nicolae Pavelean, precum și Sorin Bistrițeanu din cadrul Direcției de Patrimoniu și Ioan Prislopan din cadrul Poliției Locale.

Proiectul a fost adoptat cu 15 voturi ”Pentru”. Niciun consilier nu a votat împotriva proiectului, dar 5 s-au abținut de la vot.

Potrivit Primăriei Bistrița, înființarea unei astfel de comisii este necesară deoarece administrația locală a primit informații potrivit cărora ar exista situații în care chiriașii din blocurile ANL le-ar fi subînchiriat altor persoane.

Primăria Bistrița intenționează să înființeze o comisie care va efectua verificări la blocurile ANL. Ce se urmărește