Copil de 8 ani din Bistrița, dispărut de acasă; mobilizare de forțe pentru găsirea lui

231

Un copil din Bistrița a dispărut ieri de acasă, mama lui solicitând ajutorul polițiștilor pentru a îl găsi pe minor. Forțele de intervenție s-au mobilizat exemplar și l-au găsit pe copil la scurt timp de la sesizarea dispariției. 

”Aseară, o femeie din Bistrița a alertat polițiștii prin 112, cu privire la faptul că fiul ei minor a plecat la joacă, în jurul orei 13.00, și nu s-a mai întors. A fost dispusă, de îndată, căutarea la nivel național a acestuia. Au fost mobilizate pentru găsirea lui toate echipajele și efectivele aflate în teren și suplimentar, forțe din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și din cadrul altor instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma căutărilor, în scurt timp de la sesizare, copilul a fost găsit teafăr, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pe o bază sportivă din municipiul Bistrița.

În urma verificărilor, a reieșit faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost sesizată Direcția Generală pentru Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Minorul a fost reîncredințat mamei sale, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată.