VIDEO: Crama VALEA ASCUNSĂ îşi dezvăluie secretele Bistriţei

1031

Crama VALEA ASCUNSĂ şi-a deschis astăzi, oficial, magazinul  de prezentare la Bistriţa. Îl găsiţi pe strada Gheorghe Şincai vis-a-vis de Biserica Catolică şi de Transilvania Print.

De facto, oficiile de gazdă le-a făcut Marin Ecedi, PR-ul cramei Valea Ascunsă, iar prezentarea a fost făcută de Andra Muntean.

Publicată de Alin Cordos pe Miercuri, 21 august 2019

 

„Îngrijim 20 de hectare de viţă-de-vie, adică 93.330 de viţe, îmbăiate în câteva mii de ore de soare pe an, renăscute pe dealurile din Ascunsa, Teaca. Pe de altă parte, suntem o cramă de familie, dotată la cele mai înalte standarde de tehnologie, cu o capacitate de producţie de 100.000 de litri pe an. Lucrăm minuţios, atent, cu drag şi bucurie, ardeleneşte dacă vreţi, ca să „distilăm” nectarul viu născut de viţele noastre. Vă invităm să ne cunoaşteţi în fiecare sticlă de Fetească albă, Fetească regală, Chardonnay, Sauvignon blanc şi Fetească neagră. Vinurile noastre sunt produse şi îmbuteliate de Crama Valea Ascunsă – vin de Teaca”, a spus reprezenta cramei, Andra Muntean.  În magazin găsiţi şi brânzeturi de stână… EXCELENTE…