Cristian Niculae: ”Renunț la funcția de președinte al organizației municipale PSD Bistrița și la cea de consilier local”

205

Președintele organizației PSD Bistrița, Cristian Niculae, a anunțat că renunță la această funcție, dar și la cea de consilier local în cadrul Consiliului Local Bistrița. Acesta a explicat că la baza decizie sale a stat faptul că a fost admis pe postul de director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Bistrița-Năsăud.

”După cum știți, am fost declarat admis la concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, instituție care se ocupă cu managementul deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud, un domeniu în care încă mai avem multe de făcut până când vom putea spune că lucrurile stau cu adevărat bine. Renunț la funcțiile politice acum, pentru a nu exista niciun fel de umbră de politizare a gestionării deșeurilor în județul nostru. Fac acest pas și îi asigur pe toți primarii din județul nostru, indiferent de culoarea politică, de toată implicarea mea și de tot sprijinul meu în rezolvarea problemelor cu privire la gestionarea deșeurilor din comunitățile lor. În cel mai scurt timp, voi merge în fiecare comunitate, voi discuta cu primarii, vom identifica împreună toate problemele, le voi prezenta planul meu de management. Doar cu sprijinul și cu acordul lor vom putea îmbunătăți sistemul de management al deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud”, a declarat Cristian Niculae într-o conferință de presă.

Sursa citată a adăugat că va rămâne în continuare membru al Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, dar în perioada următoare își va canaliza întreaga energie pe îmbunătățirea sistemului de gestionare a deșeurilor.

În acest context, Niculae a subliniat că își propune să ajungă în fiecare comunitate a județului, să poarte discuții cu toți primarii și să găsească cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea acestui sistem.

Vin cu un plan de management și cu un set de măsuri. Dacă vom reuși să le implementăm într-un termen rezonabil de timp, cu siguranță că se vor schimba în bine toate lucrurile din domeniul gestionării deșeurilor”, a mai spus Niculae, care a adăugat că toate aceste măsuri vor fi prezentate într-o viitoare conferință de presă.