marți, septembrie 27, 2022
AcasăSportCS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a prezentat noua echipă cu care va juca...

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a prezentat noua echipă cu care va juca în sezonul competițional 2021/2022 (FOTO/VIDEO)

-

Echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a prezentat luni seara lotul cu care va continua în sezonul competițional 2021/2022, evenimentul desfășurându-se în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, în prezența unui public numeros. 

Gloria, victoria, emoția revin în terenul nostru. Echipa de suflet a bistrițenilor  – CS Gloria 2018 BN – continuă drumul spre performanță, intrând în noul sezon cu o echipă pregătită să atace podiumul și să apere Poarta Transilvaniei”, a fost mesajul cu care a început evenimentul de prezentare a noii echipe. Ulterior, a fost prezentată noua echipă a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipă cu care clubul va porni la drum în noul sezon competițional din Liga Florilor 2021-2022.

Astfel, lotul pentru noul sezon este format din jucătoarele Ana Maria Măzăreanu (1), Darly Zoqbi Trifunovici (12), Valentina Salamaka (23) – portari, Nicoleta Dincă (2), Laura Pristăvița (4), Almudena Rodriguez (6), Miruna Pica (9), Jovana Kovacevici (11), Meike Schmelzer (13), Valentina Ardean Elisei (15), Natalia Savcin (18), Diana Lazăr (19), Alexandra Perianu (21), Daniela Rațiu (24), Sonia Seraficeanu (30), Andreea Târșoagă (33), Ana Maria Iuganu (77), Alexandrina Barbosa (86), Laura Moisă (89).

Stafful tehnic este compus din Kim Rasmussen – antrenor principal, Radu Alexandru Moldovan – antrenor secund, Gabriel Borodi – antrenor cu portarii, Cătălin Rațiu – fizioterapeut, Lucian Andreieș – preparator fizic, Alexandru Chiuzan – maseur, Andrei Farcaș-Rotariu – medic, Dan Dumitru – team manager.

La finalul evenimentului de prezentare a echipei, antrenorul principal Kim Rasmussen s-a adresat celor prezenți: ”Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de mare să ne spuneți “Bun venit!” mie și echipei mele. Abia așteptăm să ne vedem în sală și să jucăm în fața suporterilor. Avem nevoie de ajutorul vostru și atunci când nu vom avea rezultatele cele mai bune, dar și în momentele bune, de glorie. Vă așteptăm să fiți alături de noi pentru a ajuta fetele să meargă înainte. Vă promitem că o să luptăm cu inima și că vă vom arăta un handbal de calitate“.

Potrivit noului antrenor, obiectivul echipei este calificarea în cupele europene.

La rândul său, președintele Consiliului de Administrație al CS Gloria 2018 Bistrișa-Năsăud, Teofil Cioarba, a adăugat: “Considerăm că în momentul de față am ajuns la o maturitate cu acest club și dorim să facem performanță în continuare. Vă mulțumim încă o dată pentru că ne acordați sprijinul și sperăm că vă vom crea bucurii alături de echipă”. 

La evenimentul de prezentare a lotului CS Gloria Bistrița-Năsăud a luat parte un public numeros, printre cei prezenți aflându-se și galeria Gloriei.

FOTO/VIDEO: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri