CS Gloria 2018 primește în etapa a XVII-a vizita CSM Slatina. Meciul de sâmbătă va începe la ora 12.00 pe terenul Sălii Polivalente. Ce spune Horațiu Pașca?

516

Înaintea acestui meci, echipa noastră se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor cu 21 de puncte ( 7 victorii și 7 înfrângeri ), în timp ce echipa oaspete – CSM Slatina e pe 10 cu 17 puncte ( 5 victorii, 2 remize și 8 înfrângeri ).

Meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud și CSM Slatina va fi arbitrată de Cristina Năstase (București) / Simona Stancu (Buzău). Observator din partea Federației Române de Handbal: Viorel Dobre (București). Meciul de sâmbătă va începe la ora 12.00

Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud: ”CSM Slatina este o echipă echilibrată, care joacă un handbal modern, o parte dintre jucătoare făcând parte din loturile naționale ale României. Noi însă, ne-am pregătit mult în această săptămână și ne dorim revanșa.
Din păcate indisponibilitatea Paulei Garcia Avila se prelungește. Andreea Tetean este și ea accidentată la gambă, de dinaintea partidei din Cupa României de la Pitești.
Ma bucură însă revenirea Valentinei Ardean Elisei și a Teodorei Bloj.
Ne dorim ca mâine să facem un meci bun, fără accidentări și să le putem oferi suporterilor a patra victorie consecutivă în toate competițiile. Îmi doresc ca bistrițenii să vină la sală pentru a se bucura de handbal.